3300 Eger, Kistályai út 6. Tel.: 36/517-753, 411-753, 311-564   Fax: 36/517-754   E-mail: agrokereger@agrokereger.hu

Kínálatunk

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek
7:00 - 15:45

FIGYELEM !
A vírushelyzet miatt szájmaszk kötelező, kézmosás ajánlott!
Előzetes telefonos egyeztetés, előkészített számla kérése meggyorsítja mindnyájunk munkáját, és csökkenti a fertőzésveszélyt.
Köszönjük az együttműködést.

E-mail:

agrokereger@agrokereger.hu karpatiagi@agrokereger.hu nagyerika@agrokereger.hu zeleimargo@agrokereger.hu bakospeter@agrokereger.hu bekesi@agrokereger.hu

A prospektusokon látható gépek műszaki adatai változhatnak! Az időközbeni változtatás jogát fenntartjuk!

Termékek

MASCAR 3100 BÁLACSOMAGOLÓ

Váz, mozgatható kerékkel, 2 pozícióban. - Szállítási helyzet - Kitolódás a nagyobb működési stabilitás eléréséhez kiegészítő felszerelés nélkül. Automatikus vágás összekötő fóliával. - A bálacsomagoló egyszerű és gyors használatához. Merevítő, mely 500 mm átmérőjű tengelybe van szerelve, stabilitást és ellenálló képességet eredményez. Önegyensúlyozó merevítő a gyors ürítéshez és biztonságos alkalmazáshoz. Bála leengedése a merevítőről a talajra plató egyensúly alkalmazása nélkül. Fóliakötő sorok 50-70 cm-ig terjedő tekeréshez. Fóliakötő alumínium görgőkkel, a fólia 45-75 %-ig történő elvékonyításával 2+2 beállítással. Állítható vonórúd. Áttéte 3 sebességváltó a fóliaréteg változtatásához. Az elektromos számláló választható kiegészítő.

SIPMA Z-276/1, Z-279/1, Z-569/1 HENGERES BÁLÁZÓK

A zártkamrás láncos, vontatott hengeres bálázó gépek szalma betakarítására (aratás után), a rendre vágott, illetve sodrott széna betakarítására, stb. alkalmasak. A termény nedvességtartalmának kb. 25 %-osnak, a rend szélességének max. 1,8 m-nek kell lennie. Az összegyűjtött anyagot típustól függően különféle méretű hengeres bálává alakítják, kötözőzsineggel csomó nélkül bekötik, majd a tarlóra ürítik. A hengeres bálázók ezenkívül alkalmasak zöldtakarmány és félszáraz, 40-60 % nedvességtartalmú széna összegyűjtésére is. A bálázó gépekre egy külön berendezés is felszerelhető, mely által a bálák hálóval is beköthetők. A bálázók egytengelyes gépek, és olyan (min. 55 LE-s) traktorokhoz csatlakoztathatók, amelyek rendelkeznek kihelyezett hidraulikus berendezés működtetésére alkalmas hidraulika rendszerrel.

SIPMA T-150/1 bála felszedő szállító rakodó kocsi

A SIPMA által gyártott T-150/1 típus, bálafekszedővel és önürítő szerkezettel ellátott traktorvontatású szállító-rakodó tandemtengelyes pótkocsi. A hidraulikusan mozgatható bálafelszedővel és a bálák hátrfelé történő ürítésével a gép alkalmas a hengeres bálák táblán történő összegyűjtésére, szállítására és gyors kazlazására. A T-150/1 gyűjtőkocsi 6,5 t teherbírású, tandem-futóművel, valamint bálafelszedéskor automatikusan bekapcsolódó plussz támasztékkal rendelkezik, ami lehetővé teszi szenázsbálákhoz való alkalmazását is. Menet közben a bála alá tolt speciális keret a bálát felemeli, majd a kocsiszekrénybe juttatja. A bálák lerakása függőleges kazlazással történik.

MASCAR CORSA 120-150 FIX KAMRÁS KÖRBÁLÁZÓK

Alapszereltségben: Állítható borítás, rendfeszedő 1700 mm-es fésűs adagolóval, hidraulikus vezérlésű rendfelszedő. Kerekek. 120 típus 10/75-15, 150 típus 11/80-15. Kardántengely nyírócsappal. a bálanyomás mechanikus szabályozással, dupla jelzés a nyomásszabályozáshoz. Kettős zsinegkötözés, mechanikus kötözés-szabályozás. Biztonsági eszközök az EU szabályainak megfelelően. Elektromos felszerelés, mechanikus bálaszámláló. Választható kiegészítők: nagy hajlásszögű kardántengely bálakidobó dupla madzagkötöző hálókötözés (madzag/háló) kötöző elektronikus ellenőrző 2 m-es rndfelszedő dupla kerék a rendfelszedőn, állítható magassággal acél rendfelszedő kerekek hidraulikus fék.

SIPMA tipusú szögletes kisbálázók

A SIPMA által gyártott Z-224/1 és Z-224/2 típusú nagy tömörségű kisbálát készítő gépek már közismertek Magyarországon. A bálázók nagy kapacitással működnek, alacsony energiafelhasználás mellett. A szabadalmaztatott forgattyú-dugattyús rendszerrel sikerült kiküszöbölni a káros rázkódásokat. Széna és szalma szűkített rendről történő felszedésére, begyüjtésére szolgálnak és nagy nyomással kisméretű szögletes bálákba tömörítik. Külön rendelhető tartozék a Z-227 típusú bálacsúszda, mellyel a bála pótkocsiba rakható.

QUICKPOWER MP400/S VENYIGE ÉS NYESEDÉK BÁLÁZÓ

Az olaszországi bergámói székhelyű CAEB cég 1982 óta gyárt a kis- és a hobby gazdálkodók igényeinek megfelelő kisméretű, könnyen kezelhető és minimális hozzáértést, illetve karbantartást igénylő bálázó gépeket, bálacsomagolókat, szállítóeszközöket, stb. Az olasz technológiai fejlettség, illetve a biztonságos üzemeltetést lehetővé tevő felszereltség segítségével a gépek széles felhasználói körrel rendelkeznek mind Olaszországban, mind a világ számos más országában, köztük Magyarországon is. A QUICKPOWER MP400/S bálázó kevesebb mint 1 perc alatt készít el egy bálát A nyesedék felszedése a talajról a sorok közül Bála becsomagolása (hálós kötözés) Automatikus bála kiürítés A bála súlya ~ 25/35 kg közötti, amely fokozatmentesen állítható.

Árajánlat

Partnereink

AGROKER Alkatrész Kft.
3300 Eger, Kistályai út 6.Telefon: 36/517-753, 411-753, 311-564, 312-198    Fax: 36/517-754     E-mail: agrokereger@agrokereger.hu
A weboldalt a Béta Software készítette.